Parijs opent haar eerste naturistenpark

Eindelijk hebben naturisten een plek, waar ze zich volkomen legaal bloot kunnen geven. In het oosten van de stad wordt hen tijdelijk een deel van een park ter beschikking gesteld.

Er zijn meer dan 450 naturistenplaatsen in Frankrijk, maar tot op heden hadden naturisten geen plek in de Franse hoofdstad Parijs.  Dit verandert, volgens de Britse krant de "Guardian", opent Parijs zijn eerste naturistenpark. Nu is er een deel in het park Bois de Vincennes, in het oosten van de stad, waar u naadloos bruin kunt worden. Borden zullen parkbezoekers wijzen op de naakte recreanten. Voyeurs worden echter niet getolereerd in het nudistengebied.

 De Parijse naturistenvereniging is uitermate tevreden en verwacht dat duizenden naturisten uit de regio gebruik zullen maken van het naturistenpark in Parijs.

Vooralsnog blijft het naturistengebied in de hoofdstad van Frankrijk een experiment. Tot half oktober is het park geopend voor naturisten. Dan is het seizoen voorbij en of het experiment het volgend jaar wordt voortgezet staat nog niet vast.