Naaktstranden in Sardinië

Naturisme en Sardinië is een winnende combinatie. Naturisme in harmonie met de natuur, in de regio met de mooiste stranden in Italië. De naaktstranden op Sardinië zijn de mooiste plekken om te ontspannen aan de zee.

Onder Cugnana Verde en Porto Cervo ligt Cala Liscia Ruia, een lange roze zandstrand, door rotsen verdeeld in verschillende delen. In het meest afgelegen gebied is naturisme gebruikelijk. U geniet van een spectaculair panoramisch uitzicht op de Costa Smeralda. Niet ver van Alghero vindt u Porto Ferro, op het rode zandstrand, omringd door hoge en dichte dennenbossen en rotsen is privacy gegarandeerd.

Naturisme in Sardinië is een fenomeen dat steeds populairder wordt onder alle liefhebbers van naakt recreëren aan zee in Italië. Aan de kust van Arbus, in het midden van de Costa Verde, vindt u een van de wildste naaktstranden in Sardinië. Het Piscinas strand omringd door de hoogste zandduinen in Europa en het Ingurtosu gebergte. Dit strand is een paradijs voor alle naturisten. Een ongerept en schilderachtige omgeving, stellen zelfs nieuwkomers op hun gemak. 

Breng ook een bezoek aan de Capo Carbonara, een lange rotsachtige kustlijn, rijk aan beschutte baaien waar u naakt kunt zonnebaden. De wateren zijn ongelooflijk transparant en glashelder, met iriserende kleuren, variërend van turkoois tot smaragd, ideaal om naakt een ​​duik te nemen.

De mooiste naturistenstranden in Sardinië kunt u verkennen door bijvoorbeeld  een ​​vakantiehuis in Costa Rei te huren. Geen beperkingen qua ruimte of tijd, geen privacy limiet, echter  veel vrijheid om te genieten van de mooiste zee van Italië. Dit is het voordeel van een vakantie huis, kies uw huis op een steenworp afstand van de zee en ontdekt het prachtige strand Prumare, Muravera, aan de Costa Rei.

Het Lido di Orrì strand in de buurt van Tortolì, is een van de naaktstranden in Sardinië, dat het meest wordt bezocht door buitenlandse toeristen.

Een paar kilometer van het centrum van Cagliari kunt u ook nog ene bezoek brengen aan Cala Fighera, een rotsachtige baai.