Naaktstranden op Paros en Antiparos

Naaktstranden vindt u ook op de eilanden Paros en Antiparos, beide behoren tot de archipel de Cycladen en liggen in de Egeïsche zee.
Het Griekse eiland Paros ligt in het centrum van de Cycladen en is populair bij toeristen die willen eilandhoppen. Antiparos is een klein Grieks eiland, het ligt op slechts vijf minuten varen van het tegenover gelegen eiland Paros.

Laat ik beginnen met het naaktstrand op Antiparos.
Het naaktstrand ligt in het noorden van Antiparos ten oosten van de camping. Het strand wordt gekenmerkt door een zeer goede ligging en een zeer goede kwaliteit zand. Er zijn geen ligstoelen en de schaduw is beperkt. Ook als niet naturist kunt u hier goed verblijven, naakt is immers niet verplicht. tegenover het strand ligt het eiland Dipla, dat u te voet door het water kunt bereiken (water tot borsthoogte).

Op de nabijgelegen camping is een restaurant en een mini supermarkt voor het meest noodzakelijke. In het dorp Antiparos vindt u enkele hotels, u kunt ook uw tent opslaan op de nabijgelegen camping.

U bereikt het naaktstrand, door vanuit het dorp Antiparos de kustweg noordwaarts te volgen, aan het einde slaat u rechtsaf. Dit pad volgt u tot aan de camping, blijf rechts houden en u bereikt het naaktstrand. Het strand is te voet in ongeveer 10 - 15 minuten te bereiken.

Op Paros vindt u één van de mooiste naaktstranden in Griekenland, genaamd Lageri Beach.
Paros ligt op zo'n 25 minuten varen met de catamaran vanaf Mykonos. Paros is geliefd bij jonge Grieken. In de buurt van de badplaats Naoussa vindt u Lageri Beach, het naaktstrand van het eiland. Het is een van de mooiste naaktstranden van Griekenland, gouden zandstranden, helder blauw groen water en veel naakt zwemmers. De duinen aan het zuidelijke uiteinde van het strand trekt veel mannen. Discrete actie is mogelijk. 

Wilt u voor uw volgende naturisme vakantie naar Griekenland, op de website www.griekenlandvakantietips.nl vindt u naast allerlei informatie, ook diverse accommodaties.